Rhode Island

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Rhode Island

Proprietate de vânzare în Rhode Island

Rhode Island este în regiunea New England și capitala sa este Providence.

Se învecinează la nord și la est cu Massachusetts, la vest cu Connecticut, iar la sud cu Rhode Island Sound și Oceanul Atlantic.

Valoarea medie a unei proprietăți de vânzare în Rhode Island a crescut cu 8,5% în ultimul an și se așteaptă să crească cu 7,2% până în anul următor.

Rhode Island este foarte popular printre locuitorii statelor vecine. Historic Newport, situat pe insula Aquidneck în frumosul golf Narragansett, este renumit pentru conacele sale impunătoare construite în anii 1800 ca "cabane de vară" de Vanderbilt, Astor și alte familii industriale bogate din nord-est.

Providence este de asemenea renumită pentru că are cel mai mare număr de magazine de gogoși din Statele Unite, inclusiv peste 50 de puncte Dunkin Donuts din oraș.

Rhode Island este un stat mic care se confruntă cu o dinamică a pieței, cum ar fi piețele metropolitane în plină expansiune, cum ar fi Boston și New York. În timp ce vânzările de proprietăți de vânzare în Rhode Island au crescut pentru al cincilea an consecutiv în 2017, cu o creștere cu 6% a prețurilor medii, rămâne o mare lipsă de inventar.

Piața imobiliară din Rhode Island se caracterizează printr-o lipsă de accesibilitate economică și o cerere mai mare decât oferta. Costurile de vânzare în Rhode Island sunt de 4,1 ori mai mari decât venitul mediu, în timp ce acestea sunt de numai 3,6 ori mai mari la nivel național.

Cele 5 locuri cele mai bune pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Rhode Island cu cele mai bune rate de apreciere acasă sunt:

Ashaway, care este un sat neincorporat în orașul Hopkinton. Comunitatea găzduiește școli excelente.

Hope Valley, care este un sat din orașul Hopkinton.

Greenville, un sat din orașul Smithfield, parte a zonei metropolitane Providence, un loc foarte interesant în căutarea unei proprietăți de vânzare în Rhode Island.
Kingston este un sat din sudul orașului Kingstown și este una dintre cele mai rapide comunități din stat și Westerly, o comunitate pe malul sudic al Rhode Island.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 3142

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Rhode Island, Providence, Providence, Providence

9,209,982.60RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

418 m²
WATERFRONT ESTATE ACASA magnifica
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB